Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

PEG PEREGO – take a SELFIE

Spoj modernog stila i urbanih detalja predstavljen je u modelu SELFIE. Kolica koja su namijenjena za korištenje od rođenja pa sve od 22 kg oduševit će Vas svojim prednostima.

Lagana i kompaktna sportska kolica SELFIE daju Vam više slobode u vašem kretanju i svakodnevnim obvezama. Posebna prednost ovih kolica je njihovo automatsko preklapanje kako bi pospremili kolica, ali i jednostavno otvaranje kolica samo jednim potezom. Dok dijete držite u jednoj ruci, jako jednostavno ćete manipulirati kolcima u svim situacijama.

Kako bi ispunila svoju karakteristiku korištenja od rođenja, naslon se može spustiti u nulti položaj, kako bi vaša beba bila na udobnom, ali i najispravnijem položaju. Osim toga uz SELFIE model možete kombinirati autosjedalicu Peg Perego Primo Viaggio uz adapter za postavljanje na kolica. Tako si osiguravate i Travel sistem 2u1.

Za razliku od nekih drugih modela, ručka modela SELFIE postavljena je na optimalnu visinu, te presvučena za eko kožom kako bi i Vama vožnja bila ugodna. Uz to ova kolica posjeduju sve terenske performanse koje osiguravaju kotači s kugličnim ležajevima, okretni kotači i amortizeri sprijeda i straga.

Idealna za Vas, zar ne? Pa baš zato:

Take a SELFIE

Čitaj dalje