Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

Novi John Deere traktor iz Peg Perego-a

Iz Peg Perego tvornice stigao nam je traktor za najmlađe. John Deere Mini Tractor na akumulator idealan je za prva iskustva u igri vašeg djeteta. Može ga koristiti dijete već od dobi 1 godine.
Mini traktor, maxi avanture!


Pakiran je u lijepu kutiju i potpuno sastavljen.
Želite li ga pokloniti djetetu za 1.rođendan, ne morate brinuti o pakiranju i sastavljanju, nego traktor donesete direktno iz trgovine u djetetove ruke.


Peg Perego traktor na akumulator John Deere Mini ima pogonom na 2 kotača i motorom od 25 W, udoban je i lak za manevriranje, a kreće se brzinom od oko 2,7 km/h. Zbog sigurnosti djeteta papučica gasa je ujedno i automatska kočnica kada se otpusti.
Namjenjen je za vožnju po glatkim površinama: asfalt, beton i pločice.
Igračku napaja baterija od 6V/4,5Ah/25Wh koja se može puniti izravno iz vozila pomoću punjača baterija i priloženom utičnicom koji dolazi u kompletu s traktorom.
Maksimalna nosivost traktora je 15 kg.
Dimenzije traktora su 61 cm x 41 cm x 63 cm, a težina samo 5,4 kg.
Kao i sve igračke iz Peg Perego tvornice, traktor je u potpunosti izrađen i sastavljen u Italiji.


Peg Perego je do sada John Deere igračake na akumulator (Ground Force, Ground Loader i Gator), proizvodio samo za djecu koja nisu mlađa od 3 godine. Dolaskom John Deere Mini-a, moguće je već s jednom godinom starosti uživati u vožnji traktora na akumulator.

Čitaj dalje