Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

Trgovina

Posjetite mojabeba.hr trgovinu u Zagrebu

Ukoliko ste u mogućnosti posjetite našu trgovinu u Kranjčevićevoj ulici. Očekuje Vas ugodna i opuštena atmosfera. Uz razgovor s našim stručnim osobljem možete stvoriti kompletniju sliku budućeg roditeljstva i naći proizvode koji će Vam to roditeljstvo olakšati.

U trgovini možete vidjeti najveći izbor Inglesina i Peg Perego modela dječjih kolica, hranilica, autosjedalica…i kompletnu dodatnu opremu. Uživati odmarajući se u Amazonas visećoj stolici, a dijete zaigrati u visećoj ljuljački. Također, možete isprobati Amazonas i Ergobaby nosiljke (klokanice) i marame za nošenje. Vaše dijete može isprobati udobnost autosjedalica s visokim stupnjem sigurnosti poznatih svjetskih proizvođača Peg Perego, BeSafe, Maxi-Cosi, Inglesina, Chicco… Kako bi upotpunili sliku budućeg roditeljstva u trgovini su izložene kolijevke, drveni krevetić, drvena komoda, igračke za bebe i djecu, bočice dudice i ostala dječja oprema proizvođača: Chicco, Baciuzzi, Cam, Thule, Aeromoov, Tiny Love, Baby-Nova, Falk, Rolly Toys…

Dolaskom u trgovinu ili putem niže navedenih kontakata uvijek se možete informirati o našim aktivnostima, događanjima, promotivnim prezentacijama proizvoda, akcijama itd. Stoga vam predlažemo da nas kontaktirate, posjećujete našu web stranicu i trgovinu, pratite naše društvene mreže, jer ćete na taj način pravovremeno biti obavješteni o aktivnostima koje su namjenjene baš za Vas.

Trgovina mojabeba.hr nalazi se na adresi:
10110 Zagreb (Trešnjevka)
Kranjčevićeva ulica 21

KONTAKT:
Tel: 01 381 5151
Mob: 099 787 0032
E-mail: info@mojabeba.hr

RADNO VRIJEME TRGOVINE:
Ponedjeljak – Petak od 14 – 20 sati
Subota od 09 – 14 sati

Nedjeljom zatvoreno.

Ukoliko želite, možete prije dolaska rezervirati svoj termin.