Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

Peg Perego Veloce TC 3u1 dječja kolica

Dosadašnji najtraženiji Peg Perego model 3u1 dječjih kolica Veloce, ove godine dolazi i u novoj verziji. Radi se o kolicima Veloce Town & Country, skraćeno Veloce TC.

Novitet na modelu Veloce TC u odnosu na Veloce je podesivi ovjes na stražnjim kotačima koji su veći u odnosu na model Veloce, a taj komletan sustav jamči najveću udobnost za dijete i odličnu upravljivost za roditelje tijekom šetnje. Ovjes se može podešavati na Soft položaj u kojem amortizeri bolje upijaju trešnju po neravnim terenima i Hard položaj koji je namjenjen za vožnju po ravnijim terenima. Iako su su veliki kotači na kolicima, kolica nude mogućnost kompaktnog sklapanja i sklopljena zauzimaju malo prostora.


Ostale karakteristike kao što su sportsko sjedalo, košara i autosjedalica identične karakteristikama dosadašnjem modelu Veloce.

Tako, Veloce TC dolazi u modularnim kompletima 3u1 s i-size autosjedalicom Primo Viaggio SLK i to u dvije verzije košara. Jedna verzija Veloce TC 3u1 dječja kolica SLK je s Grande košarom koja je velika i prostrana, a druga verzija je Veloce TC Pagoda 3u1 dječja kolica SLK s velikom i prostranom Pagoda košarom koja ima još dodatne otvore za ventilaciju. Isto tako, u te dvije verzije košara dolazi i s autosjedalicom Primo Viaggio Lounge, koja ima mogućnost podešavanja naslona za leđa. Stoga Peg Perego Veloce TC 3u1 dječja kolica Lounge je u kombinaciji s Grande košarom, a Veloce TC Pagoda 3u1 dječja kolica Lounge su u kombinaciji s već spominjana košara Pagoda.

U svakom slučaju, Peg Perego je ponudio roditeljima kolica s kojima se neće morati brinuti po kojim terenima će uživati sa svojim djetetom.

Čitaj dalje