Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

Inglesina ELECTA – Zvijezda u gradu!

Predstavljamo Vam nova lagana i kompaktna kolica, Inglesina ELECTA – koja svojim malim dimenzijama stanu i u prtljažnik najmanjeg gradskog automobila.


Elegantna talijanska ELECTA kolica savršeno se uklapaju u životni stil novopečenih roditelja. Ostat ćete u pokretu, obavljajući sve obveze ili se bezbrižno šetati sa svojom bebom uz kolica bez kompromisa. Sve komponente načinjene su kako bi osigurale maksimalnu sigurnost i ugodnost za bebu, a namijenjena roditeljima kojima je stalo do svakog detalja i jednostavnosti upotrebe.

System QUATTRO pruža Vam sve što je potrebno od bebinog rođenja: konstrukciju kolica, na koju bezbrižno možete staviti košaru/nosiljku, autosjedalicu ili sportsko sjedalo kada beba naraste. Kako bi imali maksimalan komfor tu je i stalak za košaru koji bezbrižno koristite unutar doma.

Izvanredna kvaliteta – Made in Italy – uvjerila je generacije roditelja kako je Inglesina pravi odabir za Vas. Novi model, ELECTA dječjih kolica možete pronaći u našoj prodavaonici i biti među prvima koji će doživjeti spoj talijanske elegancije i funkcionalnosti.

Detalje potražite na našem webu ili nas kontaktirajte ne mail: info@mojabeba.hr ili na mob: 099 787 0032.

Na raspolaganju smo također i na društvenim mrežama.

Vaša,mojabeba.hr

Čitaj dalje