Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

O nama

mojabeba.hr je jedna od vodećih trgovina dječje opreme u Hrvatskoj, fokusirana na pružanje personalizirane usluge za svoje klijente s višegodišnjim iskustvom.Od samog osnutka, postavili smo si zadatak, ne samo prodaja, već pružanje edukacija, savjeta i usluga roditeljima i budućim roditeljima prema njihovim potrebama i zahtjevima.


Sve navedeno moguće je zahvaljujući prvenstveno vrlo komunikativnom, predanom i stručnom timu, koji svojim izvanrednim poznavanjem proizvoda, prezentacijama i savjetima omogućuju svakom klijentu da sa lakoćom odabere upravo proizvod koji mu je potreban.


Stoga s iznimnom pažnjom odabrani su proizvodi i robne marke koji su uvršteni u našu ponudu. Svi proizvodi odlikuju se ponajprije tradicionalno vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i upotrebnom vrijednošću. Posebno izdvajamo iz naše ponude talijanske brandove od kojih ističemo Peg Perego i Inglesina koji su najpoznatiji svjetski proizvođači, Chicco kao najveći svjetski proizvođač dječje opreme, Baciuzzi kojem dizajn potpisuje Fabio Lombardi priznati talijanski dizajner industrijskog dizajna…


Posjetite nas u našoj trgovini u Zagrebu u Kranjčevićevoj ulici 21 i na našoj web stranici www.mojabeba.hr.

Kontaktirajte nas na telefon +385 (0)1 381 5151ili +385 (0)99 787 0032,
mail: info@mojabeba.hr ili putem društvenih mreža.


Internet trgovina mojabeba.hr u vlasništvu je tvrtke:
Pamex d.o.o.
10110 Zagreb, Kaptolska ulica 36
OIB: 15186054339
Vlasnik: Krunoslav Pavelić