Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

O nama

mojabeba.hr je jedna od vodećih trgovina dječje opreme u Hrvatskoj, fokusirana na pružanje personalizirane usluge za svoje klijente s višegodišnjim iskustvom.



Od samog osnutka, postavili smo si zadatak, ne samo prodaja, već pružanje edukacija, savjeta i usluga roditeljima i budućim roditeljima prema njihovim potrebama i zahtjevima.


Sve navedeno moguće je zahvaljujući prvenstveno vrlo komunikativnom, predanom i stručnom timu, koji svojim izvanrednim poznavanjem proizvoda, prezentacijama i savjetima omogućuju svakom klijentu da sa lakoćom odabere upravo proizvod koji mu je potreban.


Stoga s iznimnom pažnjom odabrani su proizvodi i robne marke koji su uvršteni u našu ponudu. Svi proizvodi odlikuju se ponajprije tradicionalno vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i upotrebnom vrijednošću. Posebno izdvajamo iz naše ponude talijanske brandove od kojih ističemo Peg Perego najpoznatiji svjetski proizvođač, Chicco najveći svjetski proizvođač dječje opreme, Baciuzzi kojem dizajn potpisuje Fabio Lombardi priznati talijanski dizajner industrijskog dizajna…


Posjetite nas u našoj trgovini u Zagrebu u Kranjčevićevoj ulici 21 i na našoj web stranici www.mojabeba.hr.

Kontaktirajte nas na telefon +385 (0)1 381 5151ili +385 (0)99 787 0032,
mail: info@mojabeba.hr ili putem društvenih mreža.