Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

PEG PEREGO BOOK MODULAR – Ljubav i elegancija su u detaljima

Na kraju ove, svima nam iscrpljujuće, 2020. godine, Peg Perego odlučio nas je iznenaditi i počastiti svojom novom Book kolekcijom.

Peg Perego Book Modular 3u1 – modularni je sustav koji intrigira i osvaja svakog roditelja. S novom dorađenom konstrukcijom kolicima spoj je svih prednosti i najbpljih karakteristika prijašnjih modela Peg Perego roditeljima i njihovim mališanima pružiti će najudobniju i sigurnu vožnju. Book Modular jedinstven je i neponovljiv sa specifičnim i profinjenim teksturama tkanine, pojedinačnim detaljima i specijalnim efektima koji oduzimaju dah. Nova kolekcija Book, modularni sustav je bez premca u svojoj kategoriji kolica, a koja je prikazana ponovno u punom talijanskom stilu.

Nova kolekcija upotpunjena je s puno više detalja na samoj konstrukciji kolica, kao i na svim njenim dijelovima iz seta 3u1. Ovog puta Peg Perego je trendove popratio i funkcionalnim torbama i ruksacima, koji možete birati kao dio dodatne opreme. To će posebno oduševiti novopečene mame s obzirom na to kako su prilagodljivi za svakodnevne kombinacije. Kao i do sada, u svaki dio modularnog sustava utkano je mnogo znanja i vremena rada kako bi se bebama pružio najudobniji i sigurniji položaj, a uz to i vožnju u kolicima. Funkcionalnost nikada nije zaostajala u Peg Perego tvornici, pa tako i ovaj model oduševljava praktičnošću. Od samog sklapanja konstrukcije do svih ostalih funkcionalnosti, skidanja i postavljanja svih dijelova. Uz sve to ova kolekcija upotpunjena je i raznim novim dodacima/dodatnom opremom koja se može kupiti kako bi se mališanima pružila dodatna udobnost, ali i nove avanture.

Funkcionalnost nikada nije zaostajala u Peg Perego tvornici, pa tako i ovaj model oduševljava praktičnošću. Od samog sklapanja konstrukcije do svih ostalih funkcionalnosti, skidanja i postavljanja svih dijelova. Uz sve to ova kolekcija upotpunjena je i raznim novim dodacima/dodatnom opremom koja se može kupiti kako bi se mališanima pružila dodatna udobnost, ali i nove avanture.

Novi model kolica možete potražiti u našoj prodavaonici u Kranjčevićevoj ulici 21 ili na našem web shopu.

Peg Perego Book Modular – čarolija za svaki stil i ukus!

Čitaj dalje