Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

NASLOV: 360 – JEDNOSTAVNOST U POKRETU

Primo Viaggio 360 jednostavnost je u pokretu koju omogućuje Turn & Go sistem okretanja autsojedalice za 360°. Staviti bebu u autosjedalicu i izvaditi iz iste nikada nije bilo jednostavnije.

Rotirajuća autosjedalica Primo Viaggio 360 pogodna je za dijete od rođenja do 105 cm, tj. do 18 kg težine što je otprilike do 4 godine starosti. Jedna od autosjedalica koja ispunjava zahtjeve grupa 0-1-2 i olakšava manipuliranje istom.

Autosjedalica dolazi s integriranom bazom i-size koja se postavlja na ISOFIX i tako pruža najveću razinu sigurnosti. Osim toga vožnja u suprotnom smjeru može se koristiti sve dok dijete to prihvaća, a ne samo nužno do godine dana djeteta, do kad je suprotan smjer vožnje obvezan. Jednostavan sistem rotacije daje roditeljima mogućnost laganog okretanja i podešavanje autsojedalice prema potrebama djeteta.

Bitno je naglasiti kako se dijete veže ramenima koji preko sebe imaju udobnu zaštitu za udobnost. Udobnost je povećanja anatomskim umetkom koji se koristi od rođenja, a nakon toga se visina autosjedalice prilagođava rastu djeteta. Bočna zaštita integrirana u autosjedalicu apsorbira jačinu u slučaju bočnog udarca.

Peg Perego promišlja o sigurnosti vaše djece, zato birajte pametno, birajte kvalitetno.

Čitaj dalje