Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

INGLESINA APTICA XT 3U1 KOLICA

Aptica XT elegancija je sportskog duha, koja Vas ne ograničava ni u jednom nije pokretu, šetnji ili izletu. Sportske karakteristike nisu umanjile spoj elegancije i stila za roditelje.

Posebna karakteristika XT modela je jača konstrukcija s novim kotačima koji su nešto veći, ali i njihov dvostruki sloj smanjuje vibracije za dijete dok se vozi. Također se tako umanjuje i vibracija na ručku kolica pa je i roditeljima cijelo iskustvo vožnje puno udobnije.

Osim toga, po prvi puta na dječjim kolicima možete promijeniti ovjes na kotačima ovisno o težini djeteta i vrti terena. Stražnji ovjes mijenja se ovisno o težini djeteta, a SOFT modul preporučuje se dok je dijete mlađe i HARD dok je dijete starije. Dok se pak prednji ovjes mijenja ovisno o vrsti terena, te se SOFT koristi za neravne terene, a HARD je pogodan za gradske vožnje.

Kolica jednostavnih, ali nadasve elegantnih detalja po svim ostalim karakteristikama i dijelovima koji dolaze u setu odgovaraju prethodnom modelu APTICA. Pa tako i APTICA XT modularni sustav dolazi sa svim dijelovima potrebnim za korištenje od rođenja, a set uključuje: košaru, postolje za košaru, autosjedalicu grupe 0, sportsko sjedalo  i konstrukciju kolica.

Sve ostale detalje možete potražiti na linku.

Roditeljstvo je iskustvo i neka nova škola, učinite ga jednostavnim i ugodnim od prvog dana rođenja djeteta.

Čitaj dalje