Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

VELOCE – Like a dance star

Život roditelja je poput plesa, a to nam jasno poručuje slogan novih kolica koja su izašla iz Peg Perego tvornice, VALOCE.

VELOCE je modularni sustav 3u1 koji se kreće sinkronizirano s vašim životnim stilom baš poput plesa, te laganim i brzim pokretima olakšava svakodnevne šetnje i obveze s vašim mališanima.  

Nova kolica prije svega karakterizira nova konstrukcija kolica, koja je velika inovativnost u Peg Perego tvornici s obzirom na dosadašnji model BOOK. Konstrukcija je jednostavnog i elegantnog izgleda, te širine 51 cm kako bi se lako prilagodila svim vašim potrebama. Jednim potezom se sklapa, a na isti način i rasklopi, a uz to su okretljiva i lagana.

Kolica su iznimno prilagodljiva vašim potrebama, jer dolaze u kompletu 3u1, a to predstavlja korištenje kolica od samog rođenja bebe. Od samog početka tu je prostrana i iznimno udobna košara za novorođenče. Jedna među najsigurnijim autosjedalicama na tržištu za vašu bebu, koja se koristi za vožnju u automobilu, ali se jednostavno postavlja i koristi na konstrukciji kolica, kako bi Vam pojednostavnila svakodnevne aktivnosti. Sportsko sjedalo koje se postavlja u oba smjera vožnje na kolicima s bebinim odrastanjem bit će vrlo korisno, kako bi i vaši mališani uživali i otkivali svijet ispred sebe.

VELOCE model dječjih kolica odiše elegancijom i novim trendovskim detaljima koji su s pažnjom odabrani kako bi se uklopili u Vaš životni stil. Osim što je jednostavna, satkana su od profinjenih tekstura tkanine i najkvalitetnijih materijala.

Novi model, VELOCE dječjih kolica možete pronaći EKSKLUZIVNO u našoj prodavaonici i biti među prvima koji će doživjeti spoj elegancije i funkcionalnosti.

Detalje potražite na našem webu ili nas kontaktirajte ne mail: info@mojabeba.hr ili na mob: 099 787 0032.

Na raspolaganju smo također i na društvenim mrežama. Vaša, mojabeba.hr

Čitaj dalje