Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

Peg Perego YPSI – Your Parenting Style Idea

Vaša ideja o roditeljskom stilu postaje vrlo jednostavna onog trenutka kada ugledate Peg Perego YPSI model. Jednostavno je fleksibilan, svestran, funkcionalan i vrhunske kvalitete za sve vaše potrebe.

Iako je YPSI model na tržištu već par godina, ove godine došlo je do sitnih promjena u mogućnostima koje Vam kolica pružaju. Bez obzira koliko se neka sitnica može činiti malenom, u ovom slučaju Peg Perego je mnogim obiteljima pojednostavnio korištenje, ali i funkcionalnost samih kolica.

DOUBLE ADAPTER YPSI novost je u YPSI obitelji koja Vam pruža mogućnost kupnje i korištenja YPSI kolica za blizance. Osim toga ako imate dvoje djece s malom dobnom razlikom, svoja YPSI kolica lako možete namijeniti za vožnje i uživanje s oba mališana.

Uz YPSI možete svoju novu roditeljsku avanturu proživjeti u potpunoj slobodi, baš onako kako Vi želite. Uz sve to ne morate odustati od svih aktivnosti i avantura, jer YPSI model pružit će vašim mališanima maksimalnu udobnost i sigurnost.

Kolica su već stigla na naš web shop na linku, ali i u našu prodavaonicu. Stoga, ako imate mogućnost, svakako nas posjetite u Zagrebu na našoj adresi – Kranjčevićeva ulica 21.

Vaš tim mojabeba.hr

Čitaj dalje