Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

Nova limitirana kolekcija Ergobaby nosiljki – AERLOOM

Ergobaby uvijek je u korak s vremenom i aktualnim trendovima, pa je tako i za ovo proljeće pripremio jednu novu nosiljku, koja dolazi u limitiranim bojama.

Limitirano izdanje nosiljke koja je proizvedena strojnim tkanjem kako bi objedinila slobodu kretanja roditeljima, elastičnost tkanine uz maksimalnu i udobnost za bebe. Za roditelje koji vole avanture i putovanja, ovo je idealna nosiljka s kojom možete iskusiti slobodu kretanja, istovremeno se povezujući s Vašom bebom.

Ergobaby predstavio je novu nosiljku pod nazivom AERLOOM – redefinirali su udobnost i osmislili svaki detalj imajući na umu kako pružiti najveću udobnost roditeljima i njihovim mališanima. Zahvaljujući inovativnoj FormaKnit tkanini i dizajnu bez šavova, Aerloom je lagana, prozračna nosiljka koja se prilagođava jedinstvenim konturama Vašeg tijela i nudi savršenu potporu za Vašu bebu i Vas. 

Nosiljka je namijenjena za korištenje od rođenja bebe do 3 godine // 3,2 kg – 15,9 kg, a nositi se može u tri položaja. Nošenje djeteta na trbuhu okrenuto prema roditelju, na trbuhu okrenuto prema naprijed i na leđima. Detalji na linku.  – link proizvoda

Filozofija Ergobaby proizvoda Aerloom očituje se kako su briga za djecu i planet povezane. Zbog toga je Aerloom proizveden od reciklirane poliesterske niti (odobrene prema standardu Global Recycled). Proizvedena je u manjim količinama kako bi se izbjeglo stvaranje zaliha, a svaka nosiljka dolazi u recikliranoj kutiji; nije potrebno dodatno pakiranje nosiljke.

Veselimo se novim dezenima, ali i inovativnim proizvodima koji su odlični i ergonomski za naše mališane, a uz to sigurni za naš planet.

Vaš tim mojabeba.hr

Čitaj dalje