Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

INGLESINA APTICA – Elegancija u novom ruhu utkana u funkcionalna kolica

Inglesina je 2021. godinu dočekala s velikim veseljem, jer je svojim budućim kupcima predstavila novu kolekciju Aptica kolica.

Prepoznatljivi glamurozni stil ovih kolica oduševit će trendovske i moderne roditelje na prvi pogled, ali i zadovoljiti njihove visoko postavljene kriterije kada je u pitanju udobnost i sigurnost bebe. Aptica kolica nisu samo dizajnerski predivna, već su i sportski pratitelj roditeljima kako bi postigli jednostavno rukovanje kolicima i vožnju po svim terenima, pa njihovim avanturama s bebom neće biti kraja.

Aptica kolica dolaze u Quattro setu, u kojem se nalazi sve što je potrebno vašem djetetu tijekom njegovih prvih godina. Set sadrži konstrukciju kolica, dječju košaru, postolje za košaru, autosjedalicu i sportsko sjedalo. Kada je riječ o autosjedalicama, Inglesina se potrudila da odabir bude na Vama, te tako u setu možete odabrati standardnu CAB autosjedalicu (veže se pojasevima) ili DARWIN i-Size autosjedalicu (veže se pojasevima ili postavlja na i-Size Isofix bazu koja nije u kompletu, već se kupuje odvojeno).

Jedna od važnih karakteristika je madrac Welcome Pad ™ koji se nalazi u košari koja je namijenjena od rođenja. Dizajniran u suradnji s neonatološkim odjelom bolnice Ospedale Maggiore u Bologni. Prilagođava se rastu djeteta te pruža maksimalnu udobnost i sigurnost djetetu. No tu je i neizostavni stalak za košaru koji koristite unutar doma, pa Vam košara može biti prijenosni krevetić bilo u kući ili na putovanju.

Sve ostale karakteristike možete pogledati na linku.

Ostali ste oduševljeni, znamo, baš kao i mi. Svakako dođite u našu prodavaonicu u Kranjčevićevoj ulici 21, u Zagrebu, kako bi vidjeli kolica u pravom sjaju. Ako niste u mogućnosti posjetite naše web shop i kontaktirajte nas za bilo koji detalj koji Vas zanima.

Elegancija i funkcionalnost čekaju na Vaš odabir.

Vaša mojabeba.hr

Čitaj dalje