Dodali ste proizvod u košaricu! Idi na košaricu

X

VIIDA – living well

VIIDA proizvodi jedinstveni su svojom izradom, materijalima, ali i dizajnom. Ne ostavljaju ravnodušnog ni jednog roditelja, a mališanima svaki obrok čine zabavnijima.

Slogan ”living well” nastao je iz španjolskog značenja “za život”, gdje brand ističe važnost brige o sebi i ljubavi prema sebi. Dodatno “i” ima za cilj unijeti osjećaj fizičkih i psihičkih ispunjenja u vaše “živote”.

Temeljne vrijednosti se sastoje od sigurnosti, kvalitete, detalja i stila. Ulažu velike napore u potrazi za najprikladnijim, visokokvalitetnim sirovinama primjenjivim za svakodnevnu uporabu; od 304L antibakterijskog nehrđajućeg čelika do netoksičnog silikona za prehrambene namirnice i ostalih materijala bez BPA.

Ovaj brand se najviše ističe po tehnologiji i obradi antibakterijskog nehrđajućeg čelika (tip 304L). Način obrade razvijen je u Japanu, a nehrđajući čelik tip 304L dobiva se dodavanjem bakra i drugih antibakterijskih sastojaka nehrđajućem čeliku tipa 304. Antibakterijski sastojci su ravnomjerno raspoređeni kroz čitav materijal 304L nehrđajućeg čelika, a ne samo po površini. Zbog toga, antibakterijska svojstva ostaju očuvana čak i kada se proizvod izgrebe ili upotrebljava duži vremenski period. Studije su dokazale kako je antibakterijski nehrđajući čelik otporan na 99 % bakterija, uključujući sojeve Staphylococcus aureus i Escherichia coli. Od onda se antibakterijski nehrđajući čelik tipa 304L upotrebljava za široki spektar proizvoda.

Sve proizvode i kolekcije potražite na linku, a za sve upite možete nas kontaktirati na mail: info@mojabeba.hr ili na mob: 099 787 0032.

Na raspolaganju smo također i na društvenim mrežama.

Brinimo o našim mališanima i sebi.

Vaša, mojabeba.hr

Čitaj dalje